Rødvine

Frankrig - Bourgogne

BOURGOGNE ROUGE PINOT NOIR
J. Faiveley, Cóte de Nuits 
Bourgogne Rouge kommer fra Faiveleys egne marker. Vinen er lavet på druesorten Pinot Noir. Vinen har ungdommens spændstighed og rige frugtagtige karakter. Farven er klar brillantrød. Smagen er stadig frisk og rig med en nuanceret eftersmag.
1/1 fl. kr. 389,-
1/2 fl. kr. 199,- 

 

Frankrig - Bordeaux

2009 CHATEAU LA GASPARDE PRÉSTIGE Aoc
J.P. Janoueix, Cótes de Castilion 
Stofrig og koncentreret vin med søde tanniner og stor bouquet. Duften er flot frugtig med nuancer af brombær, multebær og vanilje. Smagen er varm og behagelig blød med nuancer af syltede blommer, tilsat et lækkert strejf af vanilje.
1/1 fl. kr. 379,-

2010 CHATEAU LE CASTELOT
Saint-Emilion Grand Cru, Ets. Joseph Janoueix, propriétaire
Flot, veludviklet Saint-Émilion med en dejlig imødekommende duft, der giver indtryk af fylde og blødhed. Det gode indtryk bekræftes af den rige, næsten silkeagtige smag.
1/1 fl. kr. 479,-

2010 CHÃTEAU VIEUX SARPE
Saint-Émilion Grand Cru, Ets Joseph Janoueix Vin
Perfekt eksempel på en Grand Cru Saint-Émilion fra det kalkholdige plateau. Farven er dyb og tæt, duften imødekommende med en klassisk aroma af moden drue, og smagen er på én gang silkeblød og imponerende kraftig og fyldig.
1/1 fl. kr. 499,-

2010 CHATEAU HAUT SARPE
Saint-Émilion Grand Cru Classé, Ets Joseph Janoueix Vin
Dyb rubinrød farve. indbydende og meget lovende, i starten lidt tilbageholdende, duft. Smagen er kraftfuld og solid i strukturen med et væld af modne frugter.
1/1 fl. kr. 519,-

2009 CHATEAU LA CROIX ST. GEORGES
Jean Philippe Janoueix
Mørk, lækker vin, som dufter af vanilje fra fadlagringen, solmodne røde bær og lidt kanel. Selve smagen er cremet, blød og fyldig med masser af finesse og karakter. Intet mindre end en topvin fra Pomerol.
1/1 fl. kr. 1.098,-

CHATEAU GlSCOURS
3. Cru Classé, Margaux 
Næsten sort vin med en stor og intens solbæraroma, som fint bliver pakket ind af den søde vanilje fra fadene. Den fylder godt i munden, er meget moden i sit frugtbillede og nærmest tyktflydende på grund af højt glycerol indhold. En meget magtfuld og imponerende vin.
1/1 fl. kr. 899,-

 

Frankrig- Rhone

CHATEAUNEUF-DU-PAPE
Domaine Font de Michelle
Denne vin har en dybrød farve med megen krop. En dejlig og kraftig vin, der samtidig er blød og rund i smagen.
1/1 fl. kr. 459,-

 

Frankrig- PRO\/ENCE

MIRAVAL ROUGE, Pitt & Perrin
Miraval Rouge er en elegant, mørk rødvin med god friskhed og mineralske undertoner. En rødvin i perfekt balance.
1/1 fl. kr. 389,-

 

Chile

MERLOT RESERVA CUVÉE COLCHAGUA
Viña Casa Silva, Colchagua Valley
Merlot Reserva fra Casa Silva har en smuk mørk farve og god aroma. Smagen er fyldig og den har en god balance. En blød og behagelig vin. Den har en elegant aroma og en dejlig eftersmag.
1/1 fl. kr. 289,-

CABERN ET SAUVIGNON RESERVA CUVÉE COLCHAGUA
Viña Casa Silva, Colchagua Valley
Reservaudgaven af denne drue er en god fyldig vin med en intens farve og flot bouquet. Modne og rige smagsoplevelser af sorte bær samt lakrids fylder hele munden. Den flot integrerede søde tannin fra træet giver vinen en god balance.
1/1 fl. kr. 299,-

 

Italien

BARBARESCO
Bruno Rocca, Piemonte
Den kraftige vin har en flot rubinrød farve samt en indbydende bouquet af tjære og røde bær. Smagen er tør, dog med lidt sødmefulde fadmindelser og robuste tanniner.
1/1 fl. kr. 539,-

AMARON E DELLA VALPOLICELLA
Ca' Vendri, Veneto 
Smag og duft er et kapitel for sig med sjældent set dybde og rigdom à la blomme, mørke kirsebær, elegante hindbær og fine bitre krydderier.
1/1 fl. kr. 429,-

BRUNELLO Dl MONTALCINO
Silvio Nardi, Toscana 
En lækkerbisken fra Toscana. Den er saftig, kraftig og frugtrig med duft af vanilje og træ. Eftersmagen er fyldt med smagsnuancer.
1/1 fl. kr. 569,-

2011 LUCENTE
R. Mondavi & M. de Frescobaldi, Montalcino
Farven er intens, klar og spillende. Den fyldige duft indeholder mokka, solbær og blåbær med en underliggende velintegreret fadaroma, som giver vinen ekstra kompleksitet. l munden er vinen blød, behagelig, frugtrig og harmonisk med strejf af chokolade.
1/1 fl. kr. 489,-

2008 BAROLO CRU CANNUBI
DOCG, Marchesi di Barolo 
Imponerende granatrød farve. Duften er meget behagelig og giver mindelser om roser, vilde hindbær, kanel, vanille, lakrids og trøfler, et væld af nuancer. Smagen er begavet med en harmoni, der blødgør dens struktur og sikrer, at alle smagsindtryk giver en ubeskrivelig oplevelse.
1/1 fl. kr. 775,-

 

Californien

PINOT NOIR
Sebastiani, Sonoma Valley
Her finder man et storartet eksempel på, at Sonoma er det ideelle sted for de burgundiske druesorter. l Californien bliver Pinot Noir endnu mere sødmefuld og umiddelbar end i Frankrig. Duften og smagen er mættet med modne kirsebær og vanilje.
1/1 fl. kr. 399,-

CABERN ET SAUVIGNON
Sebastiani, Sonoma Valley
Modne og rige smagsoplevelser af sorte bær samt mint fylder hele munden. Den flot integrerede søde tannin fra træet giver vinen en god balance. Vinen er bestemt en fuldblods Californian Cab!
1/1 fl. kr. 399,-

 

Spanien

ANTA A4 NUESTRO EQUILIBRIE, Anta Bodegas, Ribera del Duero
Farven er violet og intens. Smagen er ren og med en intens frugtagtig charme.
1/1 fl. kr. 349,-

HACIENDA MONASTERIO, Ribera del Duero
Vinen har en dyb, mørk rød farve med en bouquet af solmodne, røde bær. En kraftig og fyldig smag med et klart skær af dygtigt håndværk. Der er en fin balance mellem frugt og fadlagring.
Eftersmagen er blød og behagelig.
1/1 fl. kr. 559,-